Me uskomme välittämisen edistävän kasvua

Prohoc auttaa sinua rakentamaan, käyttämään ja ylläpitämään tuotantolaitostasi tai tehdastasi sekä toteuttamaan projektisi.

Kumppaninasi autamme valmistamaan ja toimittamaan tuotteesi ja palvelusi kestävällä tavalla. Me olemme Teollisuus 5.0:n suunnannäyttäjiä.

TIIMI

Välitämme ihmisistämme

Olemme tiimipelaajia, joille hyvinvointi, erinomaisuus ja välittäminen ovat pääasia. Panostamme vahvasti ihmisiin. Vain voimaantunut henkilökunta voi olla parhaita versioita itsestään ja saada aikaan parhaita mahdollisia tuloksia asiakkaillemme.

+ 0
eNPS
0 +
Työntekijää

Wärtsilä Sustainable Technology Hub (STH)

Wärtsilä toteutti Prohocin avulla Vaasaan uraa uurtavan kestävän teknologian keskuksen, jossa yhdistyvät tutkimus, tuotekehitys ja tuotanto. Prohoc toimi mukana omistajan tiimissä, joka tuki projektin ja rakennustöiden johtoa. Lisäksi varmistimme, että kaikki omaisuus siirrettiin uuteen keskukseen saumattomasti projektisopimuksen mukaisesti. Tällä hetkellä Prohocilla on tärkeä rooli omaisuudenhallinnassa ja moottorivalmistuksessa. Ekosysteemin pääkumppanina se edistää energiatehokasta tulevaisuutta.

TEOLLISUUSPALVELUIDEN MAAILMA

Teollisuuspalvelut ovat intohimomme. Tarjoamme palveluita alan sijoittajille, omistajille, urakoitsijoille ja teknologian tarjoajille

 

Palvelumme kattavat kaiken projektinjohdosta ja rakennustöiden johdosta käyttöönottoon, käyttöön, huoltoon ja tuotantoon.

Asiakkaamme – luottamukseen perustuvia kumppanuuksia

TIETOJA

Yritys

Vuonna 1996 perustettu Prohoc on kolmen vuosikymmenen aikana kehittynyt johtavaksi pohjoismaalaiseksi teollisuuspalveluiden toimittajaksi, joka näkyy
projekteissa, toimistoissa ja kumppanuuksissa kaikkialla maailmassa. Me asetamme ihmistemme, yhteiskunnan ja asiakkaidemme hyvinvoinnin etusijalle.